Bienvenue Sampon Jade 30 ml
Raktáron
Akciós ár 52 Ft Lista ár 65 Ft
Kiszerelési egység:
Bontás költsége: 250,00 Ft + ÁFA

240 db/karton

A dobozbontás költsége 250 Ft+ÁFA

A Bienvenue sampon gyengéden tisztítja haját, kíméletesen és természetesen frissít. Kellemes illatával megnyugtató élményt biztosít használójának. Egyszerűen,  praktikusan használható flakonos kivitelben.

A Bienvenue termékcsaládot 1976-ban bocsátották ki első alkalommal, válaszul a szállodavezetők azon sürgető igényére, hogy létre jöjjön egy minőségi termékcsoport friss és nyugtató illattal. A 70-es években elindult turisztikai fellendülés, mely fokozatosan virágzó iparággá vált, eredeti utat keresett mind több vendég vonzására és visszatérő vendégkör kialakítására. Világossá vált, hogy a fürdőszobai bekészítés kulcsszerepet játszik a vendégek otthon-érzésének megteremtésében. Ez az összefüggés vezetett a Bienvenue termékcsoport megalkotásához és hamarosan klasszikus, egyszerre frissítő és nyugtató hatású termékké vált azok számára, akik kedvenc üdülőhelyükön rátaláltak.

A Bienvenue termékcsoport felidézi a kikapcsolódás új lehetőségeit: légy nyitott, élvezd az életet, engedj a rohanó világ mindennapi nyomásából, fejezd ki igazi érzéseidet… A Bienvenue nyugtató illata lehetővé teszi, hogy jól érezd magad és élvezd az élet minden pillanatát.
Klasszikus, időtlen termékvonal, mely több mint 50 termékből áll, egyéni igény szerint lehet perszonalizálni a kozmetikumoktól a kiegészítőkig, speciális bár és éttermi termékekig. A Bienvenue termékek egyedülálló megoldást ajánlanak a szállodák testreszabott igényeinek kielégítésére. 
A termékcsalád a különböző szállodai szükségletek kielégítésére két különböző design-ban létezik: az eredeti, tradícionális és klasszikus design-t megjelenítő Bienvenue Tradition és a modern és friss vonalat képviselő Bienvenue Signature.
 
 
 
Fő értékei a nyugalom, frissesség, új kilátás, szabadság, élvezet, egyszerűség.

 

 
To Top