N-Ki sampon 35 ml
Raktáron
126 Ft

eukaliptusz párlattal 

Az N-Ki egy valódi organikus kozmetikai vonal, ami rendelkezik a bio minősítő szervek szükséges tanúsítványaival (ECOCERT, COSMEBIO), melyek logói megtalálhatók a termékeken is. 

Egy friss, tiszta és természetes termékcsalád, mely a legpompásabb „virágvizekből” készül. Az aromavíz valójában az illóolaj-készítés mellékterméke. A leggyakrabban lepárlással készül az illóolajok nagy része: vagyis vízgőzt eresztenek rá a különböző növényi részekre, virágokra, levelekre, ez a forró gőz kioldja a növényekből az aromát. Majd amikor kis csöveken elkezdik lehűteni a vizet, fokozatosan szétválik a víz és az illóolaj. Ez a víz is - ami tulajdonképpen tényleg a melléktermék - megtelik a gyógynövény értékes hatóanyagaival, de sokkal gyengédebb, mint az illóolaj. Mindenki használhatja, de legfőképpen babáknak, gyerekeknek és a legérzékenyebb bőrűeknek ajánlott.  

Az N-Ki termékek összetevői 95% bio eredetűek, 10%-a bio farm gazdálkodásból származik; nem tartalmaznak szilikont, paraffinumot, PEG-et, tartósítószert, színezékanyagokat és kémiai illatanyagokat, továbbá nem tesztelték őket állatokon. 

Az N-Ki kondícionáló sampon eukaliptusz párlattal (Eucalyptus Globulus Labill) készül. Az eukaliptusz frissítő, hűsítő, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatású.

 

To Top