Rólunk
A Hotellátó Zrt. magyarországi piacvezető cége családi vállalkozás. A gondolatot, hogy egy szállodák ellátásával foglalkozó céget hozzunk létre Édesapánk gondolta ki, és valósította meg, még a 70-es évek végén. A Hotellátó Zrt. ennek a szellemi örökségnek a jegyében alakult, de a mai viszonyoknak megfelelően, ötvözve az európai integrációból adódó előnyöket a saját termelőbázis adta rugalmassággal. Esetünkben az európai integráció nem csak reklámszöveg, mert a Hotellátó Zrt a párizsi székhelyű GM GROUPE- nak a magyarországi, és romániai ügynöksége.

A GM GROUPE a világ legnagyobb és legkiterjedtebb gyártói és szállítói hálózattal rendelkező szálloda-ellátó cége.

A GM GROUPE gyáraiban készül jó néhány nemzetközi szállodalánc fürdőszobai bekészítése. Kizárólagos beszállítói vagyunk Magyarországon jelenlévő nemzetközi láncok többségének. Saját termelőüzemünkben kifejezetten a szállodák igényeihez igazodó kapacitást alakítottunk ki. Raktárainkban 600 termékféleséget tartunk, közel ötvenmillió forint értékben.

Az élesedő piaci versenyben egyre több kis és közepes vállalkozás ismeri fel azt a gazdasági tényt, hogy nem lehet karba tett kézzel várni az utcáról betévedő vendéget. A jó szolgáltatások ígéretével be lehet a vendéget csalogatni, de a nehezen becsalogatott vendéget csak jó minőséggel lehet megtartani. Sokan nem gondolnak arra, hogy amikor egy Vendég összegzi az élményeit milyen sok apró mozaikból áll össze az élménye. Néhányan azt gondolják, hogy a sok apró képkockából elég, ha csak néhányra ügyelnek, mert a többire "úgy sincs igény".

A kényelmesség és az igénytelenség biztos út egy vállalkozás bukásához.

Azt gondolom, hogy Önök akik ellátogattak a Hotellátó Zrt internetes oldalára, keresik az igényes megoldást és igényességük kiterjed a vendégfogadásnak arra az apró, de nem elhanyagolható részletére is, amivel a Hotellátó Zrt foglalkozik. Bízom benne, hogy egyre több szálloda, panzió fürdőszobája fogadja a vendégeket jó minőségű szappannal, samponnal olyan színvonalon, mint ahogy az Európa nyugati részén megszokott.. Tegyen meg a saját vállalkozása sikeréért Ön is annyit, hogy tanulmányozza ajánlatunkat, és ha talál árban és minőségben kedvére valót, ne késlekedjen, hívja telefonszámunkat!

A CARVEN, YVES ROCHER a PASCAL MORABITO, Michael John, Keiji, és GET FRESH, ANNE SEIMONIN BLAISE MAUTIN, Chrome Azarro.

Ezek a márkák világszerte ismert nagy kozmetikai cégek, melyek kialakították saját egyedi szállodai vonalukat. Ezek a termékek nem csak illatukkal hanem káprázatosan elegáns kiszerelésükkel segítenek az igényes szállodai szakembereknek a vendégek kényeztetésében.

A nagy márkák mellett ajánlatunkban megtalálja a perszonalizált termékeket; leveles-flakonos samponokat, csomagolt szappanokat, zuhanysapkát, varrókészletet, fogmosó készletet, valamint minden olyan terméket, amely a Vendég kényelmét szolgálja. Áraink a termék perszonalizálásának költségét tartalmazza (az Önök logojának elhelyezése a terméken).

Köszönöm hogy időt szakított hogy megismerkedjen velünk

Fóti Eszter

Vezérigazgató helyettes

To Top