Anne Semonin Szappan 150 gr
Rendelésre
605 Ft
Kiszerelési egység:
Bontás költsége: 250,00 Ft + ÁFA

Ezüst dombornyomott kartondoboz.

Az Anne Semonin szappan terémszetes összetevők alkalmazásával a maximális tisztaság, míg illatanyagaival a megnyugvás, ellazulás érzését kelti a gyengéd tisztítás és ápolás mellett. Exkluzív megjelenést biztosító ezüst karton doboz csomagolásban.

 

 

Az Anne Semonin egy francia kozmetikai brand, melyet 1986-ban hoztak létre. Anne Semonin volt az első aki egyesítette az illóolajokat és a nyomelemeket, és az első aki gyógyfürdők részére „á la carte” rendszerű kezeléseket ajánlott. Köszönhetően kiterjedt tapasztalatainak és ismereteinek olyan kezelések sorozatát fejlesztette ki, amely a szépség holisztikus és egyénre szabott megközelítésén alapulnak. Alkotó, maximalista és látnok, minden lehetséges eszközt felhasznál, hogy természetes összetevőkből exclusive termékeket állítson elő. A legalapvetőbb természetes összetevők maximálisan engedélyezett koncentrációját felhasználva, az Anne Semonin termékek művészi szinten vannak megtervezve. A termékek ellazulást és békét hoznak, az illóolajok bonyolult összetevőinek nyugtató és életerőt adó hatásának köszönhetően. A termékeket a világ 25 országában jegyzik, kizárólagosan luxus gyógyfürdőkben, szépségszalonokban és gondosan kiválasztott szaküzletekben.

Filozófiai koncepciója: aromaterápia, módszertan és gyógyfürdős környezet. Ez a 3 dolog vezet a szépség holisztikus eléréséhez. Top luxus spa brand, a leghatékonyabb természetes összetevők  és az egyszerű, elegáns design kombinációja.

 

To Top