Anne Semonin Tusfürdő 40 ml
Rendelésre
230 Ft
Kiszerelési egység:
Bontás költsége: 250,00 Ft + ÁFA

Ezüst kupak

Az Anne Semonin tusfürdő a természetes összetevőkből alkotott, élénkítő hatású készítmény, melynek használatával a gyengéd tisztítás mellett a  frissesség érzését hosszan birtokolhatja használója. Exkluzív ezüst kupakos, henger alakú flakonjával egyedi megjelenést biztosít.

 

 

Az Anne Semonin egy francia kozmetikai brand, melyet 1986-ban hoztak létre. Anne Semonin volt az első aki egyesítette az illóolajokat és a nyomelemeket, és az első aki gyógyfürdők részére „á la carte” rendszerű kezeléseket ajánlott. Köszönhetően kiterjedt tapasztalatainak és ismereteinek olyan kezelések sorozatát fejlesztette ki, amely a szépség holisztikus és egyénre szabott megközelítésén alapulnak. Alkotó, maximalista és látnok, minden lehetséges eszközt felhasznál, hogy természetes összetevőkből exclusive termékeket állítson elő. A legalapvetőbb természetes összetevők maximálisan engedélyezett koncentrációját felhasználva, az Anne Semonin termékek művészi szinten vannak megtervezve. A termékek ellazulást és békét hoznak, az illóolajok bonyolult összetevőinek nyugtató és életerőt adó hatásának köszönhetően. A termékeket a világ 25 országában jegyzik, kizárólagosan luxus gyógyfürdőkben, szépségszalonokban és gondosan kiválasztott szaküzletekben.

Filozófiai koncepciója: aromaterápia, módszertan és gyógyfürdős környezet. Ez a 3 dolog vezet a szépség holisztikus eléréséhez. Top luxus spa brand, a leghatékonyabb természetes összetevők  és az egyszerű, elegáns design kombinációja.

To Top